1. inici
  2. Notícies
  3. LA UEI RECONEIX LA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL DE FRANCESC SAGALÉS 

17Maig2024

Autor de la foto: Jordi Lara

LA UEI RECONEIX LA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL DE FRANCESC SAGALÉS 

El dijous 16 de maig al vespre es va celebrar la desena edició de la Nit empresarial – Premis de la Unió d’Empresaris Intersectorial – Cercle d’empresaris del Vallès (UEI) al Mas de Sant Lleí, acte que es celebra cada any i que reuneix als emprenedors, empresaris i destacades personalitats del món econòmic i social del Vallès Oriental. Aquest any, ha sigut la primera edició on s'ha reconegut la trajectòria professional dels convidats.

Durant l'esdeveniment, la UEI va premiar a Francesc Sagalés per la seva trajectòria professional reconeixent públicament la seva dedicació, innovació, el seu compromís i la seva capacitat d’adaptació i superació diària. En el moment del lliurament del guardó, els assistents també van poder gaudir d'un videoresum que recull la trajectòria de Francesc Sagalés de tota una vida a favor del transport públic de viatgers per carretera.

 

Videoresum dedicat a Francesc Sagalés per la seva trajectòria professional

 

La seva trajectòria ha marcat la història recent de Sagalés i encara avui és una figura clau tant al territori com al sector de la mobilitat, on hi ha treballat incansablement fins a convertir-se en un referent en el desenvolupament i la història del transport de viatgers per carretera a Catalunya. També destaca per la seva dedicació en la producció d’oli d’oliva a partir de les oliveres de la Finca Mas Curró, amb el desig de continuar amb la tradició familiar de cultivar oliveres, aquest projecte vol mantenir viu el món rural, l’amor pel territori i el respecte del medi ambient.

En el seu discurs d'agraïment, el president de Sagalés va repassar la seva trajectòria i va parlar dels seus inicis en el món del transport des de ben petit, destacant que “Amb la mobilitat he buscat donar el màxim de bon servei als passatgers i amb l’oli estic intentant produir una qualitat extraordinària per donar-lo a conèixer i al mateix temps vull aconseguir que es conegui Catalunya per les coses bones que tenim”.

 

Francesc Sagalés juntament amb altres convidats premiats per la seva trajectòria professional