1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS CO-ORGANITZA UN ANY MÉS L'EXPOSICIÓ D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

20Maig2024

SAGALÉS CO-ORGANITZA UN ANY MÉS L'EXPOSICIÓ D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

El pròxim 1 de juny es celebrarà l'Exposició d'Autobusos Clàssics, un esdeveniment ple de nostàlgia i passió pels vehicles clàssics. Un any més, comptarà amb la participació d'autobusos d'època procedents de tota Europa. Sagalés estarà present com a coorganitzador, juntament amb la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA). 

Durant l'esdeveniment a banda de la pròpia exposició de vehicles clàssics, es comptarà amb diverses activitats gratuïtes per tota la familia. En el cas de Sagalés, hem organitzat les següents: 

  • "Imagina i crea el teu Viatge amb Sagalés": Es tracta d'un joc digital per interactuar amb Sagalés i el seu univers. A través de diferents tablets, es pot dissenyar un món Sagalés, amb els espais on estem presents, amb la nostra flota de vehicles i afegint altres elements per acabar de decorar l'escenari triat. Un cop dissenyada aquesta postal, es projectarà en una gran pantalla ubicada a l'estand, on la compartirem amb tothom.

 

 

 

 

 

 
 

Joc de tablet "Crea el teu Viatge amb Sagalés"
 

  • Exposició de dibuixos: Col·locarem tres panells que exhibiran els 35 dibuixos finalistes del concurs de dibuix de Sagalés, convocat el novembre de 2023 per a tots els fills i filles de treballadors de les empreses que formen part de Sagalés. El certamen estava adreçat als més petits, d'entre 3 i 12 anys on l'única premissa era fer un dibuix inspirat en l'empresa en alguna de les seves àrees d'activitat. Estem tan contents de la rebuda del primer concurs de dibuix que volem compartir amb tothom aquestes obres d'art, i fem aquesta petita mostra a l'Exposició perquè tothom que passi per l'Av. Reina Maria Cristina ho pugui veure!
     
  • A més, aprofitarem el marc incomparable de l'Exposició per desenvolupar sessions informatives per a persones interessades en donar un gir a la seva vida professional i dedicar-se a la conducció d'autobusos. Tothom que estigui interessat a apuntar-se a una de les xerrades informatives ho pot fer seguint aquest enllaç.

Totes aquestes activitats i moltes més us esperen el proper dissabte 1 de juny! Podeu consultar tota la informació sobre l'Exposició d'Autobusos Clàssics a: www.rallybusclassic.org.