1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS COMERCIALITZA LES ACTIVITATS DE TURISME VALLÈS

18Juny2015

Nombroses personalitats van assistir a la presentació de Turisme Vallès a La Roca Village.

SAGALÉS COMERCIALITZA LES ACTIVITATS DE TURISME VALLÈS

Sagalés, a través de la seva agència Viatges Plus, s’encarrega de la comercialització de les activitats i propostes del portal Turismevalles.com, plataforma de promoció turística del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Des d’aquest mes de juny, turismevalles.com ja està operatiu i ja és possible comprar experiències i excursions a través de la seva web. El darrer 10 de juny es va fer la presentació oficial de la nova plataforma a les instal·lacions de La Rova Village. L’acte va comptar amb la presència del president en funcions del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el senyor José Orive, i el diputat delegat en funcions de Turisme de la Diputació de Barcelona, el senyor Ramon Riera.

www.turismevalles.com és una eina de comunicació, promoció i comercialització, que permet al sector turístic de la comarca la transmissió multidireccional de la gran varietat d’informació i oferta turística del Vallès Oriental. Actualment la plataforma compta amb més d’un centenar de propostes i experiències turístiques destinades a diferents públics: famílies, parelles, sèniors i grups d’amics.

El portal ofereix també informació cultural dels 40 municipis adherits: agenda, atractius turístics, etc. El Vallès Oriental presenta una gran varietat de paisatges naturals, com els cims més alts del Montseny; és una destinació ideal per a practicar turisme actiu, ja sigui passejades a cavall o curses al Circuit de Barcelona-Catalunya, i és terra de cultura amb diferents museus.