1. inici
  2. Notícies
  3. GAUDEIX DEL BALLET DE MOSCÚ AMB SAGALÉS

14Juliol2015

La companyia ha realitzat nombroses gires per Japó, Anglaterra, Irlanda, Alemanya i Espanya, entre d’altres països.

GAUDEIX DEL BALLET DE MOSCÚ AMB SAGALÉS

El Ballet de Moscú torna a Barcelona amb dues obres cimeres del ballet romàntic: La Bella Durmiente i El Lago de los Cisnes. Sagalés t’ofereix l’oportunitat de veure un espectacle únic en zona platea i amb el viatge d’anada i tornada en autobús inclòs des de les següents poblacions de la Costa de Barcelona: Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella i Sant Pol de Mar. També ofereix trajectes des de Manresa, Vic i Granollers.

Com a dates de sortida el 30 de juliol i el 6 d’agost, per a veure la Bella Durmiente i El Lago de los Cisnes respectivament, Sagalés ofereix diversos preus individuals i per a cada espectacle, segons la localització corresponent de cada població. Per les localitats de la Costa de Barcelona el viatge d’anada i de tornada, juntament amb la entrada, sortiria per uns 42€; mentre que a Manresa i Vic, 39€; i a Granollers, 36€. Donat que ambdues actuacions són a les 20.30h, les sortides estan programades a les 17.30h des de la localitat més llunyana de Barcelona (Lloret de Mar) fins les 19.00h a la més propera (Granollers). Per a més informació sobre preus i horaris consulteu la nostra pàgina web.

Amb l'organització de Viatges Plus i la col·laboració del Grup Balaña, Sagalés t’apropa a un grup d’artistes que captiven al seu públic transmetent la emotivitat i tècnica més depurada de l’escola russa, des de 1989.

Gaudeix d’una nit màgica al teatre, Sagalés et porta!

El Ballet de Moscú gaudeix d'un gran prestigi internacional fruit del rigor, la rellevància i la professionalitat.