1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS ESTRENA LA TARGETA T10/120 PER A DESPLAÇAMENTS ENTRE GIRONA/FIGUERES I BARCELONA

07Setembre2015

SAGALÉS ESTRENA LA TARGETA T10/120 PER A DESPLAÇAMENTS ENTRE GIRONA/FIGUERES I BARCELONA

A partir del 14 de setembre s’implanten les noves targetes multiviatge T-10/120 entre Girona i Barcelona i Figueres i Barcelona, amb l’objectiu de millorar la competitivitat del transport públic i dotar els viatgers d’una xarxa eficient a preus atractius que contribueixi a estendre’n l’ús. Així doncs, Sagalés ofereix una alternativa més econòmica de transport per aquells usuaris que vulguin desplaçar-se des de Barcelona a Girona i de Barcelona a Figueres, i/o a la inversa.

Es tracta d’una targeta multipersonal que ofereix 10 viatges, vàlids durant 120 dies des de la primera validació. El preu de la targeta de Girona a Barcelona és de 61’50€ mentre que el de Figueres a Barcelona, de 87’50€. D’aquesta  manera, el preu que tindrà cada viatge serà de 8’75€ entre Figueres i Barcelona, i de 6’15€ entre Girona i la capital catalana. Els punts de venda habituals per a comprar-les seran l’Estació del Nord de Barcelona (Taquilla C-0), l’Estació d’Autobusos de Girona i l’Estació d’Autobusos de Figueres. Utilitzant aquesta targeta els usuaris obtindran un descompte d’ entre el 56 i 57% respecte el bitllet senzill.

Aquesta és la tercera i última fase del desplegament d’aquest abonament ofert per la Generalitat a les comarques gironines, les quals es sumen a les de la Costa Brava centre i nord, i d’altres zones del territori català on ja es troba implantada aquesta targeta.

Sagalés et dona la oportunitat de viatjar de Barcelona a Girona i de Barcelona a Figueres amb un descompte inigualable, no dubtis en comprar la targeta ja!