Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS POSA EN MARXA LA NOVA LÍNIA EXPRÉS e13 ENTRE MATARÓ, GRANOLLERS I SABADELL

04Setembre2015

SAGALÉS POSA EN MARXA LA NOVA LÍNIA EXPRÉS e13 ENTRE MATARÓ, GRANOLLERS I SABADELL

Sagalés posa en funcionament el proper 14 de setembre una nova línia de velocitat comercial alta i més freqüències de pas en hora punta que connecta tres capitals de les comarques del Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental, com són les poblacions de Mataró, Granollers i Sabadell respectivament. La nova línia ofereix 27 expedicions per sentit els dies feiners, i 16 per sentit els dissabtes feiners, diumenges i festius; duplicant d’aquesta manera l’oferta actual i arribant a triplicar-la els dies feiners d’agost. 

Entre els nombrosos avantatges d'aquetes línies exprés, destaquen una major reducció del temps de trajecte, la informació en temps real a les parades principals, vehicles totalment accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, premsa gratuïta a bord i servei de WI-FI gratuïta.

La nova línia e13 s’afegeix doncs a la xarxa exprés de la Generalitat, creada la tardor de 2012 amb l’objectiu de millorar la mobilitat sostenible arreu del territori català, i de connectar de manera ràpida i econòmica els principals punts neuràlgics catalans. La línia e13 forma part del sistema tarifari integrat de l’ ATM de Barcelona, el que permet fer us dels títols i abonaments disponibles.

La e13 és la 13a línia exprés operativa a Barcelona i la 18a a tot el territoria català.

Els horaris es poden consultar aquí.