1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS POSA EN MARXA LA NOVA LÍNIA EXPRÉS e13 ENTRE MATARÓ, GRANOLLERS I SABADELL

04Setembre2015

SAGALÉS POSA EN MARXA LA NOVA LÍNIA EXPRÉS e13 ENTRE MATARÓ, GRANOLLERS I SABADELL

Sagalés posa en funcionament el proper 14 de setembre una nova línia de velocitat comercial alta i més freqüències de pas en hora punta que connecta tres capitals de les comarques del Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental, com són les poblacions de Mataró, Granollers i Sabadell respectivament. La nova línia ofereix 27 expedicions per sentit els dies feiners, i 16 per sentit els dissabtes feiners, diumenges i festius; duplicant d’aquesta manera l’oferta actual i arribant a triplicar-la els dies feiners d’agost. 

Entre els nombrosos avantatges d'aquetes línies exprés, destaquen una major reducció del temps de trajecte, la informació en temps real a les parades principals, vehicles totalment accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, premsa gratuïta a bord i servei de WI-FI gratuïta.

La nova línia e13 s’afegeix doncs a la xarxa exprés de la Generalitat, creada la tardor de 2012 amb l’objectiu de millorar la mobilitat sostenible arreu del territori català, i de connectar de manera ràpida i econòmica els principals punts neuràlgics catalans. La línia e13 forma part del sistema tarifari integrat de l’ ATM de Barcelona, el que permet fer us dels títols i abonaments disponibles.

La e13 és la 13a línia exprés operativa a Barcelona i la 18a a tot el territoria català.

Els horaris es poden consultar aquí.