1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS MILLORA LES CONNEXIONS AMB LA COSTA DE BARCELONA, GIRONA I FIGUERES

01Juny2015

A partir d'aquest estiu, s'ofereixen diverses millores en els trajectes per la Costa de Barcelona, Girona i Figueres.

SAGALÉS MILLORA LES CONNEXIONS AMB LA COSTA DE BARCELONA, GIRONA I FIGUERES

Sagalés, a través de la seva filial Barcelona Bus, inicia la campanya d’estiu de les línies de la costa i enfocades al turisme, que consisteix principalment en fomentar els serveis que connecten l’Aeroport de Barcelona i la ciutat, amb la Costa de Barcelona, Girona i Figueres. Enguany hi ha notables millores en diversos aspectes: millores operatives, d’imatge i senyalització, comercials, i d’informació a l’usuari/a.

  • Millores operatives

Aquesta temporada, Sagalés consolida especialment els trànsferts entre l’Aeroport de Barcelona i la costa. D’aquesta manera, la línia 614 de Barcelona Bus realitza cada dia 11 expedicions des de la T1 i la T2 fins a Sant Pol de Mar, Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Blanes. I fins a 13 sortides en sentit contrari; tot arribant a les hores extrems del dia per a cobrir tots els vols. Els trajectes duren entre 1 hora i 1h i 40 minuts, i els bitllets costen 9’5 i 11€. Des de la T1 i T2 hi ha connexió directa, també, amb la ciutat de Girona i Figueres, amb la línia 602.

Tots aquells que vulguin gaudir d’una excursió d’un dia a la Costa de Barcelona, tenen 4 expedicions diàries des del centre de la Ciutat Comtal i 5 de tornada des de Sant Pol de Mar, Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Blanes, amb un preu del bitllet senzill de 5,10€ i 6,50€.

I si prefereixen endinsar-se en la màgia de Dalí o descobrir els racons de Girona, amb el Girona-Figueres DayPass podran gaudir de viatges il·limitats durant un dia, des del centre de Barcelona (Ronda Sant Pere, 21). Sis expedicions diàries connecten amb el cor de la Costa Brava i per només 25€ podran dissenyar el seu viatge i pujar i baixar del bus tantes vegades com vulguin.

Com a novetat, enguany la línia de Lloret de Mar - Girona - Figueres allarga el seu recorregut fins a Perpinyà, obrint una nova destinació per a aquells que vulguin fer una escapada d’un dia a la Catalunya Nord. El bitllet senzill té un preu de 22€ des de Lloret de Mar, 16’20€ des de Girona i 9’95€ des de Figueres

  • Millores d’imatge i senyalització

Per a facilitar la identificació dels nostres serveis i englobar tots els serveis de trànsferts als aeroports, s’ha creat una nova marca comercial: Sagalés Airportline. D’aquesta manera, totes les línies que connecten amb l’Aeroport de Barcelona i amb l’Aeroport de Girona operen sota el paraigües d’aquest nou nom comercial amb imatge pròpia. La nova marca està present a diferents suports (web, autobús, fulletons...) i també als nous pals de parada ubicats als principals nuclis urbans de les poblacions de la Costa de Barcelona on operem. Així doncs, facilitem la identificació del servei i millorem la informació que oferim als nostres usuaris i usuàries.

En l’àmbit de les excursions d’un dia des del centre de Barcelona, també s’ha treballat en la creació de dos nous noms comercials amb imatge pròpia: Girona & Figueres Experience i Costa de Barcelona Experience, dues noves marques més properes i descriptives per a la ràpida identificació del servei.

  • Millores comercials

L’estratègia de preus també presenta millores substancials. A banda de les tarifes competitives en el preu del bitllet senzill, enguany continuem amb el Girona-Figueres DayPass, que vam estrenar l’estiu passat. Per 25€, els passatgers poden pujar al bus cap a Barcelona i baixar tantes vegades com vulguin a la línia que connecta amb Girona i Figueres, durant tot un dia.

A banda de l’opció de comprar els tiquets online, enguany hem posat en marxa una extensa xarxa de punts de venda a les diferents poblacions de la costa així com a l’aeroport i ciutat de Barcelona, a través d’agències de viatges i establiments autoritzats.

  • Millores d’informació a l’usuari

A l’igual que al 2014, aquest estiu Sagalés també estarà present a la T1 i la T2 amb punts d’informació als turistes per a què coneguin totes les opcions de transport i mobilitat cap als principals reclams turístics de la Costa de Barcelona i la Costa Brava.

Com a novetat per a aquest any, Sagalés ha estrenat nova pàgina web amb millor disseny i usabilitat però també amb importants millores operatives: planificador de ruta amb més informació sobre les nostres línies, disseny responsive i molt més contingut sobre turisme i excursions.

Per últim, i amb l’ànim de millorar tots els canals d’informació sobre les nostres línies, enguany, a banda de tenir disponible la nostra aplicació mòbil a Android, estrenem també la versió per a iOS, ja disponible a l’App Store.