1. inici
  2. Notícies
  3. AFECTACIONS EN EL SERVEI REGULAR DE SAGALÉS AMB MOTIU DE LA DIADA

08Setembre2015

AFECTACIONS EN EL SERVEI REGULAR DE SAGALÉS AMB MOTIU DE LA DIADA

Amb motiu de la propera manifestació de la Diada de l’Onze de Setembre i el corresponent tancament de l’avinguda Meridiana, algunes de les línies regulars operades per Sagalés i Barcelona Bus es veuran alterades des de les 14:30h i fins les 20:00h aproximadament, en el seu pas per la capital catalana.

A continuació detallem les incidències previstes així com les modificacions de recorregut i horaris:

  • Línies de Barcelona-Quatre Camins i Granollers-Barcelona (per autopista): Les dues línies, 400 i 430, presenten el mateix recorregut exceptuant la parada a Barcelona, només a Pl. Tetuán, 24.
  • Línies de Moià-Caldes de Montbui – Palau-Solità i Plegamants-Barcelona: Es manté la parada de Pl. Tetuán, 24 com a origen i final de la línia, passant per la Ronda Litoral, Paral·lel i Gran Via.
  • Línies de Riells-Parets del Vallès–Mollet del Vallès-La Llagosta–Montcada i Reixac: Es manté la parada de la Trinitat com la entrada a Barcelona i també la de Pl. Tetuán, 24, fent el mateix recorregut.
  • Línia de Vic-Granollers-Barcelona: Es manté la parada a Passeig de Sant Joan amb 30 minuts de retard (17.00h i 19.00h) i el mateix recorregut.
  • Línia de l’Aeroport de Girona-Barcelona (Barcelona Bus): Es manté la sortida des de l’Estació del Nord, passant per la Ronda Litoral, Paral·lel i Gran Via fins a arribar a l’estació.
  • Línia de Figueres–Girona–Aeroport de Girona-Barcelona (Barcelona Bus, línies 602 i 604): Procedents de l’AP-7 i C-33, incorporant-se pel Nus de la Trinitat i posteriorment la Ronda de Dalt en sentit Llobregat fins a la seva 4a sortida, passant per l’avinguda de l’Estatut (Túnel de la Rovira), per arribar al carrer Lepant, Ali Bei i finalment a l’Estació del Nord. Aquesta serà l’única parada d’arribada i de sortida a la ciutat. En sentit sortida, per arribar a l’avinguda de l’Estatut i seguir el mateix trajecte que a l’anada, el trajecte s’inicia als carrers Sicília, València i Padilla.
  • Línies de Barcelona–Calella–Santa Susanna–Blanes (Barcelona Bus, línies 603 i 614): Procedents de l’autopista C-32 i B-20, el trajecte serà idèntic al del corredor anterior exceptuant una altra parada en la capital, a Ronda Sant Pere, 21-23, incorporant-se pel carrer de Roger de Llúria i carrer València en sentit sortida. D’aquest forma s’anul·len les parades de Gran Via/Roger de Flor, Gran Via/Marina i l’Estació de Fabra i Puig.  
  • Línia exprés Barcelona-Vic (e12): Les sortides es mantenen des del carrer Casp amb 30 minuts de retard (16.30, 18.30, 20.30, 21.00 i 21.30h) per evitar el col·lapse a l’avinguda Meridiana i la dificultat d’accedir a la parada de Sagrera.

Totes aquestes incidències es poden consultar en detall a cadascuna de les línies regulars des de la nostra pàgina web.