1. inici
  2. Notícies
  3. TORNA EL TREKKING BUS DE SAGALÉS

10Setembre2015

Foto: TrekPyrenees

TORNA EL TREKKING BUS DE SAGALÉS

El 3 d’octubre fem una nova sortida del Trekking Bus, que et porta a la Gallina Pelada, el cim més alt de la Serra d’Ensija al Berguedà. Podràs gaudir d’una excursió a la muntanya acompanyat d’un guia professional, amb certificació internacional UIMLA.

Per només 36€ i amb sortides des de Granollers, Barcelona, Sabadell, Terrassa i Manresa, el Trekking Bus està pensat pels amants de la muntanya que vulguin descobrir un dels indrets amb millors vistes de tota Catalunya, amb l’acompanyament i explicacions d’un guia professional de muntanya expert en flora, fauna i art romànic de la zona.

En aquesta travessa d’un dia, es pugen els 4 cims que formen la Serra d’Ensija del Berguedà: Gallina Pelada (a 2.317 metres d’altitud), Creu de Ferro (2.294 m.), Roca Blanca (2.289 m.) i Serrat Voltor (2.279 m.). Des del més alt les vistes són espectaculars, per això es coneix com el Mirador de Catalunya.

El preu inclou el viatge d’anada i tornada en autobús, l’excursió amb guia professional de muntanya de 5 hores aproximadament i l’assegurança d’accidents durant l’excursió.

La Serra d’Ensija és una de les formacions muntanyoses més boniques dels Pirineus, degut a l’abundància de prats i als espais oberts que s’hi troben. Està situada entre el Pedraforca i els Rasos de Peguera. Mentre que la seva cara nord es caracteritza per parets moderades, la cara sud està formada per parets pràcticament verticals.