1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS OBTÉ DUES NOVES CERTIFICACIONS DE QUALITAT TURÍSTICA

19Novembre2015

SAGALÉS OBTÉ DUES NOVES CERTIFICACIONS DE QUALITAT TURÍSTICA

Sagalés estrena dues noves certificacions de qualitat turística: la “Q” de qualitat turística i el distintiu de qualitat SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística) en els serveis discrecionals i turístics de les bases de Barcelona, Eivissa, Lloret de Mar i Manresa.

La marca “Q” de qualitat turística és un certificat atorgat per la ICTE (Instituto para la Calidad Turística Española) a aquelles empreses que garanteixen la qualitat dels productes i serveis oferts, la participació dels clients en la millora continua dels serveis discrecionals i turístics, la professionalització del personal que presta el servei i l’adequació dels serveis a les necessitats dels clients. Per rebre aquesta certificació l’empresa ha passat per estrictes auditories que han validat que Sagalés ofereix un servei de qualitat, segur i professional als seus clients.

Actualment, hi ha més de 2000 establiments certificats amb aquest segell, ja reconegut tant a nivell nacional com internacional. Cal destacar que a Catalunya i Illes Balears, Sagalés és una de les poques empreses de transport certificada amb la “Q” turística, i a tota Espanya, només hi ha 9 empreses de transport turístic certificades.

El distintiu de qualitat SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística en Destinaciones) és un projecte de millora de qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria de l’Estat de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) que treballa amb empreses/serveis turístics amb la finalitat de millorar l’experiència i la satisfacció dels turistes. El distintiu de qualitat és el suport que acredita a les empreses del compliment dels requisits establerts en la metodologia i reconeix l’esforç, el compromís de qualitat i la millora continua que distingeix les empreses/serveis turístics de la competència. El SICTED ajuda a millorar la gestió interna de les empreses per satisfer les necessitats dels clients, incrementa la qualificació de l’equip a través d’un pla formatiu i rep assistència tècnica per obtenir futures millores.

Amb l’obtenció d’aquestes dues certificacions, Sagalés dóna un pas en ferm cap a l’excel·lència en la prestació de serveis de transport discrecionals i turístics a Catalunya.