1. inici
  2. Notícies
  3. APROFITA EL MAGICAL FRIDAY DE LA ROCA VILLAGE, SAGALÉS ET PORTA!

25Novembre2015

APROFITA EL MAGICAL FRIDAY DE LA ROCA VILLAGE, SAGALÉS ET PORTA!

El pròxim divendres 27, La Roca Village s’endinsarà en una jornada de shopping plena de sorpreses. Música en directe, llums que anuncien l’arribada del Nadal i una especial oferta gastronòmica que portarà als visitants a viure una experiència de shopping única amb un 20% de descompte addicional en les seves compres. A més, el centre comercial romandrà obert fins a les 23:00h de la nit.

Per a què puguis gaudir d’aquesta jornada, La Roca del Vallès Shopping Bus incorpora noves expedicions des de Barcelona (c/ Casp, 34) a les 19:00h, 20:00h i 21:00h. I des de La Roca Village, a les 22:00h i les 23:00h.

Un centenar de boutiques seleccionades de firmes nacionals i internacionals com Missoni, Bulgari, Furla, New Balance, Castañer, Hackett, Sandro, Zadig&Boltaire, Bimba y Lola, Adolfo Domínguez, sumaran aquest descompte màgic d’un 20% addicional als seus descomptes habituals fins un 60% sobre el preu inicial. Les boutiques estaran obertes fins a les 23:00h i oferiran als visitants activitats especials per celebrar aquesta jornada de shopping.

Aprofita el servei especial de La Roca del Vallès Shopping Bus pel Magical Friday i anticipa’t a les teves compres nadalenques!