1. inici
  2. Notícies
  3. EL NOSTRE SKIBUS ESTRENA LA TEMPORADA DE NEU

18Desembre2015

EL NOSTRE SKIBUS ESTRENA LA TEMPORADA DE NEU

Sagalés ofereix a tots els amants de la neu sortides d’un dia amb el seu SkiBus a La Molina o Masella, les millors pistes del Pirineu de Girona de dilluns a diumenge; els dilluns, dimarts i dissabtes a l’estació de La Molina i els dimarts, dijous, divendres i diumenges a la Masella. L’excursió inclou viatge d’anada i tornada amb autobús, forfet, assegurança d’esquí i assistència de guia a bord de dilluns a divendres per 39€, els dissabtes 45€ i els diumenges 45€.  I en la mateixa compra es pot afegir el lloguer de material d’esquí i/o snow.

El skibus també t’ofereix l’oportunitat d’anar a esquiar a l’àrea d’esquí més extensa de Catalunya, Alp 2500, de dilluns a diumenge amb el viatge d’anada i tornada en autobús, forfet, assegurança d’esquí i assistència de guia a bord per només 56 euros. SkiBus Alp 2500 també t’ofereix la possibilitat de llogar el material d’esquí i/o snow anticipadament.
Les sortides de SkiBus Molina/Masella i Alp 2500 es realitzen des de: Granollers, Barcelona, Sabadell, Terrassa i Manresa.

Amb el nostre SkiBus també pots disfrutar de la neu els caps de setmana a Andorra gaudint de les pistes de Vallnord amb el viatge d’anada i tornada en autobús, dues nits en hotel AD+MP de 3 estrelles, dos forfets per l’estació d’esquí Pal-Arinsal, desplaçaments a les pistes, assegurança d’esquí, assistència de guia a bord i en l’accés a les pistes per només 125 euros. SkiBus Cap de Setmana a Andorra també t’ofereix la possibilitat de llogar el material d’esquí i/o snow anticipadament.

Les sortides de SkiBus Cap de Setmana Andorra es realitzen des de: Granollers, Barcelona, Sabadell, Terrassa i Manresa.

Si vols anar a la neu sense agafar el cotxe. Oblidat de conduir, nosaltres et portem. L’SkiBus de Sagalés és la millor manera d’anar esquiar!