1. inici
  2. Notícies
  3. NOVES EXPEDICIONS AL BUS EXPRÉS BARCELONA - VIC

26Febrer2016

NOVES EXPEDICIONS AL BUS EXPRÉS BARCELONA - VIC

El bus exprés.cat que connecta la capital d’Osona amb Barcelona (e12), operat per Sagalés, oferirà a partir d'aquest dilluns, dues expedicions diàries més de dilluns a divendres i quatre més els caps de setmana amb l’objectiu de millorar els serveis oferts als usuaris de la línia e12.

A l’oferta actual d’expedicions del bus exprés.cat Barcelona-Vic, s’afegeix una nova expedició amb sortida des de Vic a la 14.15 hores i un altra, de Barcelona a les 15.15 hores. Pel que fa els caps de setmana, els reforços són a les tardes: 18.00 hores i 20.00 hores des de Vic i 19:00 hores i 21:15 hores des de Barcelona. A més, les dues expedicions dels dies feiners i les quatre dels caps de setmana que fins ara sortien i arribaven a Sagrera, allarguen el seu recorregut fins la parada del carrer Casp de Barcelona.

Concretament, la nova oferta tindrà 40 expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners (excepte agost); 17 expedicions per sentit els dilluns i divendres feiners d’agost, i 11 expedicions per sentit els dissabtes feiners, diumenges i festius. Cal destacar que aquesta línia es va posar en funcionament l’agost del 2015 i des d’aleshores, s’han transportat 183.131 viatgers, fet que representa un increment del 10% respecte l’any 2014.

També es milloren les expedicions que connecten l’estació de Vic amb el nord d’Osona, s’afegeixen dues noves expedicions entre Torelló i Vic i quatre entre Vic i Torelló (de dilluns a divendres feiners). Aquesta nova oferta permetrà als usuaris enllaçar amb les expedicions de la línia e12.