Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. VIATGES PLUS OBTÉ LA CERTIFICACIÓ DE QUALITAT TURÍSTICA

01Abril2016

VIATGES PLUS OBTÉ LA CERTIFICACIÓ DE QUALITAT TURÍSTICA

Viatges Plus, l’agència de viatges de Sagalés, estrena la certificació de qualitat turística la “Q” de qualitat turística. La marca “Q” de qualitat turística és un certificat atorgat per la ICTE (Instituto para la Calidad Turística Española) a aquelles empreses que garanteixen la qualitat dels productes i serveis oferts, la participació dels clients en la millora continua dels serveis turístics d'intermediació, la professionalització del personal que presta el servei i l’adequació dels serveis a les necessitats dels clients.Per rebre aquesta certificació, l’empresa ha passat per estrictes auditories que han validat que Viatges Plus ofereix un servei de qualitat, segur i professional als seus clients. 

Actualment, hi ha més de 2000 establiments certificats amb aquest segell, ja reconegut tant a nivell nacional com internacional. Cal destacar que a Catalunya, Viatges Plus és una de les poques empreses de Servei Turístic d’Intermediació certificada amb la “Q” turística.  

Aquesta certificació es suma a les dues certificacions de qualitat turística: la “Q” de qualitat turística i el distintiu de qualitat SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística) que Sagalés va rebre el passat mes de novembre en els serveis discrecionals i turístics de les bases de Barcelona, Eivissa, Lloret de Mar i Manresa.