inici Lloguer d'autocars Oferta de serveis

OFERTA DE SERVEIS DISCRECIONALS

A Sagalés, tenim una solució a mida per a les teves necessitats de transport. Digue'ns on vols anar, quan i quantes persones sereu, i posarem a la teva disposició una extensa i moderna flota d'autobusos i un personal expert i qualificat.

AGÈNCIES I TOUROPERADORS

Trasllats d'arribada i sortida des de l'aeroport, hotels, creuers i estacions de tren. Visites turístiques a ciutats, museus, actes esportius i culturals. Circuits nacionals i internacionals.

CONGRESSOS I CONVENCIONS

Operacions de coordinació i desenvolupament del transport necessari per a actes multitudinaris que requereixen la màxima puntualitat i qualitat operativa per al client.

CREUERS

Gestió de tots els trasllats d'arribada i sortida als principals ports de Catalunya i Eivissa. 

ESCOLES

Rutes escolars i trajectes matinals. Visites, excursions, colònies, trasllats a piscines o equipaments esportius, etc. Vehicles equipats amb cinturons de seguretat a tots els seients. 

EMPRESES I FÀBRIQUES

Servei diari a fàbriques i empreses amb diferents rutes, ideal per a empreses en zones metropolitanes i polígons industrials.Transport per a activitats, sopars i celebracions.

CASAMENTS

Trasllats de convidats en punts de recollida i hores pactades, dins de qualsevol franja horària.

PARTICULARS

Servei de transport per a qualsevol necessitat o preferència de mobilitat: trobades familiars, escapades, comiats de solter/soltera...

SERVEIS ADAPTATS

Trasllat de grups de persones amb mobilitat reduïda, transport de bicicletes i altres equipatges de gran volum.

SOL·LICITA PRESSUPOST
PERSONALITZAT

Envia'ns la teva sol·licitud a través d'aquest formulari i atendrem
la teva consulta de manera personalitzada.

SOL·LICITA PRESSUPOST