1. inici
  2. turisme
  3. Vic Tour des de Barcelona

Vic Tour des de Barcelona

Descobreix els carrers, les places del centre històric, el Museu Episcopal i la Casa Riera Ordeix, l'assecador de llonganisses. I tot, al teu aire!

L'EXCURSIÓ INCLOU

  • Viatge d'anada i tornada en línia regular amb títol de transport des de Barcelona fins a Vic. 
  • Sortida des de Barcelona (Carrer Casp, 34) amb la línia e12 que connecta Barcelona amb Vic. Pots descarregar els horaris en l'apartat de descàrregues d'aquesta fitxa. 
  • Visita guiada amb audioguia per la ciutat de Vic. El punt de trobada per iniciar la visita és l'Oficina de Turisme de Vic situada a la Plaça del Pes, s/n (Vic). L'Oficina de Turisme de Vic ofereix el servei d'audioguies per visitar el centre històric de la ciutat. Presenten la ciutat amb un discurs dinàmic, divertit, pedagògic i emocionant. El visitant pot escoltar les explicacions en català, castellà, francès i anglès.
    El Mercadal, o Plaça Major, és un dels espais més característics i dinàmics de la ciutat. És aquí on cada dimarts i dissabte té lloc el mercat setmanal.
  • Entrada al Museu Episcopal amb tours guiats en català, castellà, anglès i francès. El MEV ocupa un lloc preeminent entre els museus d'Europa i aplega una de les millors col·leccions d'art romànic i gòtic del món. Consulta els horaris aquí.
  • Entrada a Casa Riera Ordeix (suplement de 5€), assecador de llonganisses, un embotit que forma part de la identitat de la ciutat i conjunt de la comarca. Un patrimoni que va ser reconegut des de l’any 2001 amb el segell europeu de qualitat IGP (Indicació Geogràfica Protegida). La vista guiada a l'assecador inclou un tast de llonganissa. Consulta els horaris aquí.

Aquest tour està disponible de DIMARTS A DIUMENGE.

HORARIS 

Sortida des de Barcelona (Carrer Casp, 34) i arribada a l’Estació d’Autobusos de Vic. 

8:45 (Dilluns a divendres feiners)      
9:50 (Dissabtes, diumenges i festius)

 

Tornada des de Vic (Estació d'autobusos) fins a Barcelona (Carrer Casp, 34).

17:15 (Dilluns a divendres, excepte agost)
20:30 (Dilluns a divendres, excepte agost)
18:30 (Dissabtes, diumenges i festius)     
17:30 (Dilluns a divendres d'agost)           

 

Pots consultar els horaris de tota la línia al planificador de rutes de la nostra web. 

Recorregut des de l'Estació d'Autobusos fins al centre de la ciutat de Vic:

MULTIMÈDIA


COMPRA EL TEU BITLLET

Si necessites ajuda, pots trucar-nos al 902 13 00 14

POTSER T'INTERESSA

Relaxa't al Balneari Termes Victòria des de Barcelona!

Gaudeix d'un dia de descans i relax amb les aigües termals de Caldes de Montbui fent un circuit d’aigües al Balneari Termes Victòria.

Visita al Teatre-Museu Dalí des de Barcelona

Descobreix Salvador Dalí des dels seus inicis, passant pel futurisme, impressionisme i surrealisme, al Teatre-Museu Dalí. I després, vine a descobrir els llocs més emblemàtics de la ciutat de Girona.

Descobreix el Jardí Botànic Marimurtra, a Blanes

Excursió d'un dia des de Barcelona fins al Jardí Botànic Marimurtra, situat al municipi de Blanes i considerat un dels millors jardins botànics d'Europa.