Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. turisme
  3. Sagrada Familia Day Tour

Sagrada Familia Day Tour

Vine a Barcelona a visitar la Sagrada Família, la joia modernista catalana de la ciutat de Barcelona. Podràs conèixer la magnífica obra d’Antoni Gaudi, sense fer cues!

L'EXCURSIÓ INCLOU

  • L’excursió està disponible de dilluns a diumenge. Excepte el 25 de desembre i l’1 de gener.
  • Viatge d’anada i tornada en línia regular amb títol de transport des de Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella fins al centre de Barcelona.
  • Entrada a la Sagrada Família. L’hora d’entrada és a les 12.00h. El punt de trobada és C/ Mallorca, 401. Cal presentar-se 15 minuts abans de l’hora d’accés. Inclou audioguia gratuïta en anglès, espanyol, alemany, francès, hebreu, rus, italià i portuguès, que es pot descarregar per a iphone o Android.
HORARIS 

Pots consultar els horaris des de Blanes, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Calella a Barcelona aquí.

Recorregut des de Gran Via / Sardenya a c/ Mallorca, 401:

MULTIMÈDIA


COMPRA EL TEU BITLLET

Si necessites ajuda, pots trucar-nos al 902 13 00 14

POTSER T'INTERESSA

Flamenco Show des de la Costa de Barcelona

Amb sortida des de Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella, vine a gaudir del millor espectacle de flamenc al Palacio Flamenco.

38 €

Camp Nou Experience (Tour & Museu)

Descobreix l'emoció que es viu al Camp Nou amb un tour pels racons més emblemàtics de l'estadi. Amb sortides tots els dies des de Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella.

Tour en el Barcelona Bus Turístic (des de la Costa)

Vine des de Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella al centre de Barcelona i puja al Barcelona Bus Turístic. Descobreix els llocs més atractius i interessants de la ciutat a través de les seves 3 rutes.