1. inici
  2. turisme
  3. Aquest estiu et portem al Refugi Niu de l’Àliga de La Molina!

Aquest estiu et portem al Refugi Niu de l’Àliga de La Molina!

Tots els dissabtes et portem al Refugi Niu de l’Àliga de La Molina.

El Refugi Niu de l’Àliga de La Molina està situat a 2.537m d’altura a la cima de la Tosa d’Alp. Amb el Telecabina Cadí-Moixeró pots arribar de la zona més alta de l’estació del Refugi del Niu de l’Àliga, i gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès.

També pots gaudir de les següents activitats (amb suplement):

  • Parc d’Aventura - Tirolines: Podràs gaudir de la tirolina, creuar ponts tibetans, ponts penjants, divertir-te amb els salts de Tarzan i entre altres activitats. El parc ofereix diversos circuits de diferents nivells adreçats a diferents públics: Circuit Infantil Verd 2 voltes (de 3 a 8 anys), circuit Xarxes 30 min. (de 4 a 12 anys), circuit Blau (a partir de 7 anys i 1,20 mt alçada, circuits Blau + Vermell (a partir de 10 anys i 1.40 mts alçada ) i circuits Blau + Vermell + Negre (a partir de 10 anys i 1.40 mts alçada). Inclou SuperTirolina de 300m.

  • Excursió amb Segway per l’entorn de La Molina. Horaris: 9.00h, 10.30h, 12.00h, 13.30h, 15.00h i 16.30h. Inclou: Segway X2 Tot-terreny, guia de muntanya , casc de protecció, assegurança d’accidents i  guia. Es realitza amb segway que permet als usuaris endinsant-se a la naturalesa de La Molina d’una forma més divertida. 

  • Ruta panoràmica al voltant de la Tosa de l’Alp. Horaris: 10.00h, 12.00h i 14.00h. Ruta de descoberta ideal per a famílies amb nens petits, gent poc avesada a la muntanya, o bé un primer contacte amb la alta muntanya. Pujarem amb el Telecabina i farem un recorregut per l’altiplà de La Tosa D’Alp (2500mts) visitant els cims principals (Tossal de Bagà, cim de la Tosa d’Alp, etc.) així com els miradors naturals del massís amb vistes a tota la Cerdanya, Pirineus, Pedraforca i Montserrat.

  • Ruta panoràmica 4hores. Horaris: 11h. Ruta circular sortint i arribant a l’estació superior del Telecabina Cadi-Moixeró a La Molina. És una ruta panoràmica que ens permetrà endinsar-nos en el parc natural Cadí-Moixeró. Ruta de dificultat física moderada però exigent pel terreny. 

Gaudeix del Refugi del Niu de l'Àliga! Sagalés et porta!

INCLOU 
  • Viatge d'anada i tornada amb autocar.
  • Forfait de passeig telecabina NIU de l’Àliga.
  • Assistència a l'arribada a la Molina per un guia de muntanya professional que els explicarà les possibles activitats.

 

 

HORARIS *(Cal presentar-se 15 minuts abans de la sortida): 

  BARCELONA (Estació del nord Carrer d'Alí Bei, 80, 08013 Barcelona)     7.30h
       
  SABADELL (Plaça Mil·lenari (davant Volvo))   8.00h
       
  TERRASSA (Hotel Candido)   8.15h
       
  MANRESA (Av.Països Catalans (Parada bus urbà "Hipermercat", davant dels cinemes)   8.45h

 

La tornada es realitzarà a les 17h des del pàrquing de La Molina (al costat del telecabina Alp 2500).

 

 

MULTIMÈDIA


COMPRA EL TEU BITLLET

Si necessites ajuda, pots trucar-nos al 902 13 00 14