1. inici
  2. turisme
  3. Exposició d'Autobusos Clàssics

Exposició d'Autobusos Clàssics

El proper 1 de Juny gaudeix de l'exposició de vehicles històrics organitzada per Sagalés, TMB i ARCA.

Una vegada més, donem l'oportunitat de recuperar parts de la nostra memòria col·lectiva el dia 1 de juny, mitjançant l’exposició del patrimoni històric que es conserva en matèria de transport. I és que es pretén revalorar el patrimoni i la història del transport col·lectiu urbà i suburbà de viatgers sobre pneumàtics. Com a posseïdors de material històric i d’implicació en la seva preservació, conservació i restauració a partir de tres cultures diferents (empresa pública, empresa privada i associació de voluntaris) es treballa amb l’objectiu de donar a conèixer al públic, per a què gaudeixi d’un material que pel fet d’haver estat transport col·lectiu, ha format part de la vida de molts ciutadans. 

Aquest any un cop més, tenim el nostre espai corporatiu.

L'Exposició d’Autobusos Clàssics neix dels esforços conjunts de l’empresa Sagalés, la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA).

Entrada gratuïta per a tots els públics.

Més informació a www.busclassic.org

HORARIS 

Dissabte 1 de juny de 2024

16.00h - Obertura al públic de l'exposició d'autobusos clàssics a l'Av. Maria Cristina (Barcelona). 

Durant tota la tarda, es poden gaudir de diverses activitats gratuïtes per a tota la família, a banda de visitar la pròpia exposició de vehicles clàssics. En el cas de Sagalés, hem organitzat aquestes:

  • "Imagina i crea el teu Viatge amb Sagalés": És un joc digital per interactuar amb Sagalés i el seu univers. A través de diferents tablets, es pot dissenyar un món Sagalés, amb els espais on estem presents, amb la nostra flota de vehicles i afegint altres elements per acabar de decorar l'escenari triat. Un cop dissenyada aquesta postal, es projectarà en una gran pantalla ubicada a l'estand.
  • Exposició de dibuixos: Col·locarem tres panells que exhibiran els 35 dibuixos finalistes del concurs de dibuix de Sagalés, convocat el novembre de 2023 per a tots els fills i filles de treballadors de les empreses que formen part de Sagalés. La premissa del certamen era fer un dibuix inspirat en l'empresa en alguna de les seves àrees d'activitat.
  • Desenvoluparem sessions informatives per a persones interessades en donar un gir a la seva vida professional i dedicar-se a la conducció d'autobusos. Tothom que estigui interessat a apuntar-se a una de les xerrades informatives ho pot fer seguint aquest enllaç.

Totes aquestes activitats i moltes més t'esperen el dissabte 1 de juny!

21.30h - Tancament de l'exposició.

MULTIMÈDIA

Barreiros de l'any 1969

11è Ral·li d'Autobusos Clàssics 

Exposició de vehicles clàssics

Imagina i crea el teu viatge amb Sagalés

POTSER T'INTERESSA

Transfer Aeroport de Barcelona - Girona i Figueres

Sortides diàries des de l'Aeroport de Barcelona fins a l'Aeroport de Girona, Girona i Figueres.

La Roca del Vallès Shopping Bus

Vine de compres a La Roca Village, Mango Outlet i Nike Factory Store i gaudeix d'un dia de shopping en prestigioses botigues, amb descomptes exclusius. A només 40 minuts del centre de Barcelona.

Gaudeix a Port Aventura!

Sagalés et porta al primer parc temàtic d'Espanya i el tercer més gran d'Europa, amb 42 atraccions i més de 100 representacions diàries. Enguany coneix la gran novetat de Port Aventura, Ferrari Land. Ofertes i descomptes per a grups!