Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. Ofertes de feina

TREBALLA AMB NOSALTRES

A continuació trobaràs els processos de selecció que tenim oberts actualment. Si el teu perfil encaixa, pots inscriure't a l'oferta. Si ho prefereixes, pots enviar-nos la teva candidatura espontània per a futures vacants.

TÉCNIC EN EMERGÈNCIES SANITÀRIES

A Grup Sagalés estem buscant un Tècnic en Emergències Sanitàries per a la Base de Sant Quirze. El candidat seleccionat formarà part de l’equip de Lafuente realitzant serveis d’ambulància.

 

Conductor/a d'autobusos Eivissa

Seleccionem conductors/es d'autobús per línies regulars urbanes i interurbanes a Eivissa

- Es valorarà experiència prèvia

- Persona habituada a tractar amb l'usuari, tranquil·la i segura

- Imprescindible disponibilitat horària 

Tècnic de manteniment autobusos Eivissa

T'apassiona el món del motor i tens experiència en mecànica d'autobusos?

Volem conèixer-te! Anima't, i segueix llegint aquest anunci

Carrosser (Eivissa)

En Grup Sagalés estem buscant un carrosser Oficial de Primera per la Base de Ibiza. El candidat seleccionat formarà part del equip de taller col·laborant activament amb el maneig i reparació de autobusos.

CONTROL I MILLORA OPERATIVA

A Grup Sagalés estem buscant un perfil en Enginyeria Tècnica. La persona seleccionada s’incorporarà al departament de Control i Millora Operacional formant part d’un equip de 4 persones i reportant al responsable del Departament.

ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES

A grup Sagalés estem buscant un perfil per l’Administració de Sistemes. La persona seleccionada s’incorporarà al Departament de Sistemes d’informació donant suport IT en projectes d’empresa.

QUALITAT, SOSTENIBILITAT I SEGURETAT LABORAL

A Grup Sagalés estem buscant un perfil per desenvolupar les nostres polítiques de Qualitat, Sostenibilitat i Seguretat Laboral. La persona seleccionada formarà part de l’equip col·laborant activament amb la gestió de Normatives de Qualitat del Grup Empresarial, orientant l’empresa cap a la transició ecològica i la seguretat i prevenció.