Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. Ofertes de feina

TREBALLA AMB NOSALTRES

A continuació trobaràs els processos de selecció que tenim oberts actualment. Si el teu perfil encaixa, pots inscriure't a l'oferta. Si ho prefereixes, pots enviar-nos la teva candidatura espontània per a futures vacants.

Tècnic de manteniment autobusos Eivissa

T'apassiona el món del motor i tens experiència en mecànica d'autobusos?

Volem conèixer-te! Anima't, i segueix llegint aquest anunci

Carrosser (Eivissa)

En Grup Sagalés estem buscant un carrosser Oficial de Primera per la Base de Ibiza. El candidat seleccionat formarà part del equip de taller col·laborant activament amb el maneig i reparació de autobusos.

Conductor/a Base de Vic

A Grup Sagalés estem buscant un perfil de conductor/a per a la base de Vic. El perfil seleccionat formarà part de l’equip de trànsit realitzant les diferents rutes als serveis corresponents.
 

Conductor/a Base de MANRESA

A Grup Sagalés estem buscant un perfil de conductor/a per a la base de Manresa. El perfil seleccionat formarà part de l’equip de trànsit realitzant les diferents rutes als serveis corresponents.

Conductor/a Base d'EIVISSA

A Grup Sagalés estem buscant un perfil de conductor/a per a la base d’Eivissa. El perfil seleccionat formarà part de l’equip de trànsit realitzant les diferents rutes als serveis corresponents.