1. inici
  2. Ofertes de feina

TREBALLA AMB NOSALTRES

A continuació trobaràs els processos de selecció que tenim oberts actualment. Si el teu perfil encaixa, pots inscriure't a l'oferta. Si ho prefereixes, pots enviar-nos la teva candidatura espontània per a futures vacants.

Tècnic/a de PRL

En Grupo Sagalés estamos buscando un perfil de Calidad en Sostenibilidad y Medio Ambiente para nuestras oficinas centrales ubicadas en Mollet del Vallès. La persona seleccionada formará parte del equipo colaborando activamente con la gestión de Normativas de Calidad del Grupo Empresarial, orientando la empresa hacia la transición ecológica, seguridad y prevención.

Administratiu/va de facturació

A Sagalés estem buscant una persona pel nostre Departament d'Administració i Facturació per les nostres oficines centrals de Mollet del Vallés.

Administratiu/va RRHH Jornada Parcial

  • A Sagalés busquem una persona per incorporar-se com Administratiu/va per al Departament de Recursos Humans a la nostra oficina central a Mollet del Vallès. 

Project Manager Junior

Sagalés cerca Project Manager Junior per al seu Departament d’Innovació i Transformació digital.

Conductor/a Autobús possibilitat de mobilitat entre la Base d'Eivissa i Barcelona

A Grup Sagalés estem buscant perfils de conductors/es per a la base d’Eivissa i Barcelona. Les persones seleccionades formaran part de l’equip de trànsit realitzant les diferents rutes als serveis corresponents.

Agent de Booking - Eivissa

A Sagalés busquem una persona per incoporar-se com Agent de booking per al Departament Comercial. En el centre de treball d'Eivissa. 

Agent de Booking - Mollet del Vallès

A Sagalés busquem una persona per incoporar-se com Agent de booking per al Departament Comercial al centre de treball del Mollet del Vallès.

Conductor/a d’autobusos Mallorca i Eivissa

Seleccionem conductors/es d'autobús per línies regulars urbanes i interurbanes a Eivissa i Mallorca:

- Es valorarà experiència prèvia.

- Persona habituada a tractar amb l'usuari, tranquil·la i segura.

- Imprescindible disponibilitat horària. 
 

Técnic/a en Emergències Sanitàries

A Grup Sagalés estem buscant un/a Tècnic/a en Emergències Sanitàries per a la Base de Sant Quirze. El perfil seleccionat formarà part de l’equip de Lafuente realitzant serveis d’ambulància.

Conductor/a Base de Vic

A Grup Sagalés estem buscant un perfil de conductor/a per a la base de Vic. El perfil seleccionat formarà part de l’equip de trànsit realitzant les diferents rutes als serveis corresponents.