1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS INCORPORA LA INFORMACIÓ DE LES SEVES LÍNIES A MOOVIT

07Maig2019

SAGALÉS INCORPORA LA INFORMACIÓ DE LES SEVES LÍNIES A MOOVIT

Ja és possible consultar a l'app Moovit la informació referent a horaris, línies i parades de Sagalés. Les dues empreses han signat un acord de col·laboració pel qual, l'operador ha de facilitar a l'app tota la informació referent a les seves línies regulars perquè els usuaris de Moovit puguin tenir accés a través d'aquesta plataforma tecnològica.

Amb aquest acord, es posa de manifest la voluntat de l'operador per oferir una informació accessible i fiable a tots els usuaris de les seves línies, així com el seu compromís amb la tecnologia aplicada a la mobilitat, així com amb el foment de l'ús del transport públic.

L'aplicació Moovit està disponible de forma gratuïta per a usuaris de transport públic en iOS, Android i web, combinant informació oficial de Sagalés per calcular la millor ruta per a cada viatge amb totes les opcions de mobilitat disponibles.

"Gràcies a la col·laboració entre Moovit, les poblacions i comarques on opera Sagalés s'uneixen a les més de 2.700 ciutats i àrees metropolitanes de 90 països que Moovit ja cobreix", afirma Yovav Meydad, CMO de Moovit.

Per la seva banda, Ramon Sagalés, CEO de l'empresa operadora, ha destacat "la importància d'aquest acord per oferir més i millor informació als nostres usuaris en plataformes tecnològiques com Moovit".