1. inici
  2. Ofertes de feina

TREBALLA AMB NOSALTRES

A continuació trobaràs els processos de selecció que tenim oberts actualment. Si el teu perfil encaixa, pots inscriure't a l'oferta. Si ho prefereixes, pots enviar-nos la teva candidatura espontània per a futures vacants.

Tècnic/a de PRL

En Grupo Sagalés estamos buscando un perfil de Calidad en Sostenibilidad y Medio Ambiente para nuestras oficinas centrales ubicadas en Mollet del Vallès. La persona seleccionada formará parte del equipo colaborando activamente con la gestión de Normativas de Calidad del Grupo Empresarial, orientando la empresa hacia la transición ecológica, seguridad y prevención.

Administratiu/va de facturació

A Sagalés estem buscant una persona pel nostre Departament d'Administració i Facturació per les nostres oficines centrals de Mollet del Vallés.

Project Manager Junior

Sagalés cerca Project Manager Junior per al seu Departament d’Innovació i Transformació digital.

Agent de Booking - Eivissa

A Sagalés busquem una persona per incoporar-se com Agent de booking per al Departament Comercial. En el centre de treball d'Eivissa. 

Agent de Booking - Mollet del Vallès

A Sagalés busquem una persona per incoporar-se com Agent de booking per al Departament Comercial al centre de treball del Mollet del Vallès.