1. inici
  2. Ofertes de feina

TREBALLA AMB NOSALTRES

A continuació trobaràs els processos de selecció que tenim oberts actualment. Si el teu perfil encaixa, pots inscriure't a l'oferta. Si ho prefereixes, pots enviar-nos la teva candidatura espontània per a futures vacants.

Tècnic/a de planificació

A Grup Sagalés estem buscant company/a per al Departament de Planificació per a les nostres oficines centrals situades a Mollet del Vallés.

Beca Enginyeria

Si ets estudiant, en Sagalés t'oferim la possibilitat d'iniciar el teu primer contacte amb el món laboral i desenvolupar la teva carrera professional dins d'una empresa de transport de viatgers amb presència a Catalunya, Balears i Bilbao. Tindràs l'oportunitat de començar a treballar al costat d'un equip de professionals en el sector des del primer moment, dins d'un entorn laboral enriquidor.

Responsable de Projectes

Sagalés cerca Cap de Projectes per al Departament de Sistemes d'informació

Tècnic/a de Licitacions

A Sagalés estem buscant company/a per al Departament de Licitacions per a les nostres oficines centrals situades a Mollet del Vallés.

Conductor/a Base de VIC

A Grup Sagalés estem buscant un/a conductor/a per a la nostra Base de Vic. El perfil seleccionat formarà part de l’equip de trànsit realitzant les diferents rutes als serveis corresponents.