1. inici
  2. Ofertes de feina

TREBALLA AMB NOSALTRES

A continuació trobaràs els processos de selecció que tenim oberts actualment. Si el teu perfil encaixa, pots inscriure't a l'oferta. Si ho prefereixes, pots enviar-nos la teva candidatura espontània per a futures vacants.

Administratiu/va de facturació

A Sagalés estem buscant una persona pel nostre Departament d'Administració i Facturació per les nostres oficines centrals de Mollet del Vallés.

Administratiu/va RRHH Jornada Parcial

  • A Sagalés busquem una persona per incorporar-se com Administratiu/va per al Departament de Recursos Humans a la nostra oficina central a Mollet del Vallès. 

Project Manager Junior

Sagalés cerca Project Manager Junior per al seu Departament d’Innovació i Transformació digital.

Conductor/a Autobús possibilitat de mobilitat entre la Base d'Eivissa i Barcelona

A Grup Sagalés estem buscant perfils de conductors/es per a la base d’Eivissa i Barcelona. Les persones seleccionades formaran part de l’equip de trànsit realitzant les diferents rutes als serveis corresponents.

Agent de Booking - Eivissa

A Sagalés busquem una persona per incoporar-se com Agent de booking per al Departament Comercial. En el centre de treball d'Eivissa. 

Agent de Booking - Mollet del Vallès

A Sagalés busquem una persona per incoporar-se com Agent de booking per al Departament Comercial al centre de treball del Mollet del Vallès.

Conductor/a d’autobusos Mallorca i Eivissa

Seleccionem conductors/es d'autobús per línies regulars urbanes i interurbanes a Eivissa i Mallorca:

- Es valorarà experiència prèvia.

- Persona habituada a tractar amb l'usuari, tranquil·la i segura.

- Imprescindible disponibilitat horària. 
 

Técnic/a en Emergències Sanitàries

A Grup Sagalés estem buscant un/a Tècnic/a en Emergències Sanitàries per a la Base de Sant Quirze. El perfil seleccionat formarà part de l’equip de Lafuente realitzant serveis d’ambulància.

Conductor/a Base de Vic

A Grup Sagalés estem buscant un perfil de conductor/a per a la base de Vic. El perfil seleccionat formarà part de l’equip de trànsit realitzant les diferents rutes als serveis corresponents.