1. inici
  2. Ofertes de feina

TREBALLA AMB NOSALTRES

A continuació trobaràs els processos de selecció que tenim oberts actualment. Si el teu perfil encaixa, pots inscriure't a l'oferta. Si ho prefereixes, pots enviar-nos la teva candidatura espontània per a futures vacants.

Conductors/es Eivissa

En Sagalés estem ampliant equip!

Seleccionem Conductors/as d'autobús per a línies regulars urbanes i interurbanes en la base d'Eivissa.

 

Conductors/es Mallorca

En Sagalés estem ampliant equip!

Seleccionem Conductors/as d'autobús per a línies regulars urbanes i interurbanes en la base de Mallorca.

 

Conductor/a Base Badalona

A Sagalés estem buscant personal de Conducció per al Servei Discrecional per la base de Badalona. El perfil seleccionat formarà part de l’equip de trànsit realitzant les diferents rutes als serveis corresponents. 

Tècnic/a de Licitacions

A Sagalés estem buscant company/a per al Departament de Licitacions per a les nostres oficines centrals situades a Mollet del Vallés.

Tècnic/a Control i Millora Operacional

A Sagalés estem buscant una persona pel Departament de Control i Millora operacional per les nostres oficines centrals ubicades a Mollet del Vallés.

Tècnic/a de PRL

A Grup Sagalès estem buscant un perfil de Qualitat en Sostenibilitat i Medi Ambient per les nostres oficines centrals en Mollet del Vallés. La persona seleccionada formará part de l'equip col·laborant activament en la gestió de les Normatives de Qualitat del grup empresarial, orientant a l'empresa a la transició ecològica, segura i preventiva.

Administratiu/va de facturació

A Sagalés estem buscant una persona pel nostre Departament d'Administració i Facturació per les nostres oficines centrals de Mollet del Vallés.

Project Manager Junior

Sagalés cerca Project Manager Junior per al seu Departament d’Innovació i Transformació digital.

Agent de Booking - Eivissa

A Sagalés busquem una persona per incoporar-se com Agent de booking per al Departament Comercial. En el centre de treball d'Eivissa. 

Agent de Booking - Mollet del Vallès

A Sagalés busquem una persona per incoporar-se com Agent de booking per al Departament Comercial al centre de treball del Mollet del Vallès.