1. inici
  2. Publicitat als nostres busos

VOLS PORTAR LA TEVA PUBLICITAT ALLÀ ON ANEM?

Estar i ser no és el mateix. No és el mateix posar publicitat que fer una publicitat que s'integri i impliqui. Que s'ajusti a allò que l'empresa vol i també a allò que necessita el seu públic, i que el seu missatge impacti i desperti notorietat i interès. A Sagalés estem presents a molts municipis pels quals passem, però sobretot en som part. 

Tal com fem nosaltres, pots professionalitzar la teva experiència, escollint entre diversos suports possibles per plasmar el teu anunci. Segons els teus objectius de negoci o el tipus de campanya de comunicació, pots triar entre aparèixer amb vinils als autobusos, tant laterals com posteriors, com de manera integral. En tots els casos, cal tenir en compte que els vehicles es mouen dins d'un nucli urbà i per autopista, i donen més cobertura al missatge. I les seves grans dimensions donen ales a la creativitat. També pots plasmar la teva marca als capçals dels seients mitjançant serigrafia, o a les estacions d'autobusos de què disposem. Les alternatives publicitàries inclouen també els horaris de butxaca, i fins i tot les targetes magnètiques. Però tenim més opcions: la pàgina web de l'empresa i l'aplicació pròpia per a dispositius mòbils.

No dubtis en contactar amb nosaltres i el teu públic. Truca al 902 13 00 14 o envia un correu electrònic a info@sagales.com

CONTACTA AMB NOSALTRES

Estem a la teva disposició per a qualsevol dubte o consulta.
Truca'ns al 902 13 00 14 o escriu-nos.