1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS ORGANITZA UNA NOVA EDICIÓ DEL RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

11Maig2016

SAGALÉS ORGANITZA UNA NOVA EDICIÓ DEL RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

El cap de setmana del 28 i 29 de maig té lloc el VII Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui, organitzat per Sagalés, la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA).  El dissabte dia 28 a la tarda s'exhibeixen els vehicles de transport de viatgers més antics participants en el ral·li a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, i diumenge 29 pel matí els cotxes circulen fins a Caldes de Montbui. 

Sagalés, TMB i ARCA reprenen la iniciativa que revalora el patrimoni i la història del transport col·lectiu. És per això que el 28 de maig de 16.00h a 21.30h podrem gaudir de franc d'una rica exposició de vehicles antics, a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, al costat de Plaça Espanya. El 29 de maig, la comitiva de vehicles surt d'aquest mateix punt a les 10.30h i recorre 40km fins a la vila termal de Caldes de Montbui, passant per la carretera antiga de Montcada i Reixac, La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans, fins a l’Avinguda Pi i Margall de Caldes de Montbui, on també s'exhibeixen els vehicles. El més antic té matrícula de l'any 1909, i és el Ford TT de Sagalés. De fet, Sagalés en porta 12 vehicles propis (Ford AA/Caba, 1929; Mercedes Benz 0319, 1968; Pegaso 5226 Obradrors, 1992, entre d'altres).

En la seva setena edició, el ral·li manté la categoria d'internacional. Enguany també continuem oferint visites guiades i donem la oportunitat a que els visitants facin el ral·li amb nosaltres (places limitades). Hi haurà vehicles inèdits a la zona d'exposició, així com una àrea molt àmplia, divertida i amb gran varietat d'activitats per als més petits de Jovi TMB Educa, i amb la presència del Pitufobus. Pel més grans, hi haurà una zona de simulació de conducció. 

Els patrocinadors i col·laboradors pels quals aquest acte és possible són: AtendoCocentro, MANMONRM Plus UltraGenerali Broker BcnVolvo, VI ServeisFrigicoll, SolarisRS TuriaJosep Mas, AYATSRodi i Cucut.

Podeu consultar més informació del VII Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics a la web www.rallybusclassic.org.

A Sagalés, tornem a fer història amb autobusos històrics.