1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS ESTARÀ PRESENT A L’AUTORETRO

13Novembre2017

SAGALÉS ESTARÀ PRESENT A L’AUTORETRO

Aquest any, Sagalés estarà present a la 34ª edició del Saló Internacional de Vehicles Clàssics, l'AutoRetro a la Fira de Barcelona (Montjuïc) amb dos dels seus vehicles clàssics; l'Hispano Suiza del 1909 i el Chevrolet de l'any 1934 (col·loquialment conegut com la bombonera). 

Els dos vehicles clàssics que estaran a l'AutoRetro formen part de la col·lecció de cotxes antics de l'Empresa Sagalés. L'Hispano Suiza(1909) destaca per la seva estructura de fusta de freixe, amb poc espai a l'interior i la baca per equipatges al sostre. I el Chevrolet(1934) destaca per la seva estructura de fusta de freixe, banquetes transversals corregudes, poc espai a l'interior i la baca per equipatges al sostre. La carrosseria és probablement la segona que va portar, just cap a l'inici de la postguerra.

L’AutoRetro és una exposició de vehicles i motocicletes clàssiques adreçada principalment, als amants dels clàssics. Al saló es realitzen diversos tipus d’activitats com: exposició d’automòbils clàssics, antics, històrics, esportius d’època, motocicletes clàssiques, restauracions, recanvis i accessoris, clubs i associacions, esports del motor, editorials i mitjans de comunicació, tèxtils, complements i empreses afins (asseguradores, assistència, financeres, etc...). 

 

                         

                                  Hispano Suiza del 1909                              Chevrolet de l'any 1934