1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS ORGANITZA EL IX RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

09Maig2018

SAGALÉS ORGANITZA EL IX RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

El cap de setmana del 9 i10 de juny té lloc el IX Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui, organitzat per Sagalés, la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA)

Sagalés, TMB i ARCA reprenen la iniciativa que revalora el patrimoni i la història del transport col·lectiu. És per això que el dissabte 9 de juny de 16.00h a 21.30h es pot gaudir de franc d'una rica exposició de més de 40 vehicles antics, a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, al costat de Plaça Espanya. El diumenge 10 de juny, la comitiva de vehicles surt d'aquest mateix punt a les 10.30h i recorre 40km fins a la vila termal de Caldes de Montbui, passant per la carretera antiga de Montcada i Reixac, La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans, fins a l’Avinguda Pi i Margall de Caldes de Montbui, on també s'exhibeixen els vehicles. 

Com en les últimes edicions, continuarem oferint visites guiades per l’exposició dels nostres vehicles i donarem l'oportunitat que els visitants facin el ral·li amb nosaltres (places limitades). A més, hi haurà una àrea molt àmplia, divertida i amb gran varietat d'activitats per als més petits: l'autobús de Jovi, activitats de globoflèxia i entre tots els nens podran pintar un gran mural de Sagalés amb pintura de spray.  

Podeu consultar més informació del IX Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics a: www.rallybusclassic.org.