1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS PARTICIPARÀ A L’AUTORETRO

15Octubre2018

SAGALÉS PARTICIPARÀ A L’AUTORETRO

Un any més, Sagalés estarà present del 18 al 21 d'octubre a la 35ª edició del Saló Internacional de Vehicles Clàssics, l'AutoRetro a la Fira de Barcelona (Montjuïc) amb dos dels seus vehicles clàssics; l'Hispano Suiza del 1909 i el Barreiros 2900 de l'any 1969. 

Els dos vehicles clàssics que estaran a l'AutoRetro formen part de la col·lecció de cotxes antics de l'Empresa Sagalés. L'Hispano Suiza (1909) destaca per la seva estructura de fusta de freixe, amb poc espai a l'interior i la baca per equipatges al sostre. I el Barreiros 2900 (1969) que està construït en base d’un xassís de camió i es va carrossa al taller propi de Saragossa, adquirit per Barreiros al que havia estat el conegut taller Nápoles. El vehicle és, doncs, un Barreiros integral. 

  

Hispano Suiza del 1909                              Barreiros 2900 de l'any 1969

L’AutoRetro és una exposició de vehicles i motocicletes clàssiques adreçada principalment, als amants dels clàssics. Al saló es realitzen diversos tipus d’activitats com: exposició d’automòbils clàssics, antics, històrics, esportius d’època, motocicletes clàssiques, restauracions, recanvis i accessoris, clubs i associacions, esports del motor, editorials i mitjans de comunicació, tèxtils, complements i empreses afins (asseguradores, assistència, financeres, etc...). 

Volem donar les gràcies als voluntaris de l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA), i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), per fer possible la nostra participació a la 35ª edició de l'AutoRetro.