1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS, AL V RAL·LI INTERNACIONAL D'AUTOBUSOS CLÀSSICS

27Maig2014

SAGALÉS, AL V RAL·LI INTERNACIONAL D'AUTOBUSOS CLÀSSICS

Aquest cap de setmana té lloc el 5è Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics, organitzat per Sagalés la Fundació deTransport Metropolità de Barcelona (TMB) i l'Associació per a la Recuperació i Conservació d'Autobusos (ARCA). Dissabte 31 de maig a la tarda s'exhibeixen els vehicles de transport de viatgers més antics a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona i diumenge 1 de juny pel matí els cotxes circulen fins a Caldes de Montbui. 

Sagalés, TMB i ARCA reprenen la iniciativa que revalora el patrimoni i la història del transport col·lectiu. És per això que dissabte 31 de maig de 16:00h a 21:30h podrem gaudir de franc d'una rica exposició de vehicles antics, a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, al costat de Plaça Espanya. Diumenge 1 de juny, la comitiva de vehicles surt d'aquest mateix punt a les 10:30h i recorre 40km fins a la vila termal de Caldes de Montbui, passant per la carretera antiga de Montcada, la Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans, fins al Passeig Pi i Margall de Caldes de Montbui, on també s'exhibeixen els vehicles. El més antic té matrícula de l'any 1909, i és el Ford TT de Sagalés. De fet, Sagalés en porta 12 vehicles propis (Ford AA/Caba, 1929; Mercedes Benz 0319, 1968; Pegaso 5226 Obradrors, 1992, entre d'altres).

  

                                    

En la seva cinquena edició el ral·li manté la categoria d'internacional gràcies a la presència de participants d'altres països europeus. Enguany continuem oferint un acompanyant que fa de guia a la mostra, donem la possibilitat que els visitants facin una volta per la muntanya de Montjuïc en un autobús antic, i fins i tot l'oportunitat de ser un dels viatgers que fa el ral·li amb nosaltres. I també presenta novetats el 5è ral·li. I és que aquest cap de setmana hi ha cinc vehicles inèdits a la zona d'exposició, i una àrea molt àmplia, divertida i amb gran varietat d'activitats per als més petits, des de la mascota de Nestlé i pintacares fins al Pitufobus. 

Durant aquests dos dies podeu conèixer de ben a prop els organitzadors. I no hi falta un espai amb stands dels patrocinadors i col·laboradors de l'esdeveniment (Nestlé, Cocentro, Man, ERM Risk Management, Plus Ultra Seguros, Mercedes Benz, etc.), que reben els seus clients un any més, i sense els quals aquest acte no seria possible. Podeu consultar més informació del 5è Ral·li d'Autobusos Clàssics a la web www.busclassic.org

A Sagalés, tornem a fer història amb autobusos històrics.