1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS ORGANITZA EL 10è RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

08Maig2019

SAGALÉS ORGANITZA EL 10è RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

El cap de setmana del 8 i 9 de juny tindrà lloc el 10è Ral·li internacional d’Autobusos Clàssics Barcelona-Caldes de Montbui, organitzat per Sagalés, la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i per l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA).

Un any més Sagalés,TMB i ARCA realitzen una exposició festiva amb caràcter familiar, en el qual podran gaudir d’una sèrie d’exposicions sobre la història del transport públic i on també podran trobar més de 50 autobusos que han recorregut els nostres carrers, el més antic amb més de 100 anys d’història. També estaran exposats els vehicles discrecionals de Sagalés, els autobusos híbrids de TransGran i del servei urbà de Lliçà d’Amunt.  El tret de sortida de l’exposició serà a les 16.00h on pels més menuts i pels joves hi haurà organitzat una sèrie d’activitats entre les quals destaca el simulador per sentir-te com a conductor durant un dia. A més, Sagalés ha organitzat un taller de clauers pels més petits, i un fotomatón d’època per immortalitzar els visitants del I Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics. 

Com a novetat, enguany, Sagalés disposarà d'un espai corporatiu on donarà a conéixer a tots els visitants com és treballar en un sector com el de la mobilitat. Si t'agrada aquest sector o estàs pensant en canviar de professió, passa't pel nostre espai a l'Avda. Maria Cristina i descobreix diverses professions que et poden obrir moltes portes en el món laboral. 

El diumenge 9 de Juny tindrà lloc l'esperat ral·li. S'iniciarà des de Barcelona a les 10.00h passant per Montcada i Reixac, La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i arribant la 13.05h a Caldes de Montbui (Av. Pi i Maragall) on es realitzarà una exposició, donant així punt final al ral·li a les 14.00h.

Podeu consultar més informació del 10è Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics a: www.busclassic.org/