1. inici
  2. Notícies
  3. UN NOTABLE PER AL SERVEI REGULAR DE SAGALÉS

19Març2014

UN NOTABLE PER AL SERVEI REGULAR DE SAGALÉS

Sagalés es manté en el notable en l'avaluació de la satisfacció dels usuaris amb el servei de transport regular. 


Les entrevistes, realitzades entre més de 1.500 usuaris del conjunt de línies regulars que presta la companyia, mostren una tendència estable als resultats, mantenint-se en les mateixes xifres que les obtingudes al 2012. En el cas de la valoració global feta pels usuaris, la dada se situa en el 7,9, mentre que l'índex de satisfacció del client, en un 8, tres dècimes per sobre de 2012.
En termes qualitatius, l'informe posa de manifest que un dels punts forts de Sagalés, segons els usuaris, és el factor humà, els conductors. A continuació, situen l'estat general del vehicle. 
 

Les dades recollides demostren una estabilitat en els resultats respecte a l'exercici anterior, situant el grau de satisfacció dels nostres clients així com la valoració global dels nostres serveis en un notable. A més, aquestes dades apunten també futures línies d'actuació de cara a millorar la satisfacció dels nostres clients. Els desenvolupaments tecnològics enfocats a facilitar i millorar la informació als usuaris es perfila com una de les línies d'actuació per a aquest 2014.