Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS PARTICIPA EN UNA PROVA PILOT PER INFORMAR SOBRE L’OCUPACIÓ ESTIMADA DE BUSOS INTERURBANS DEL BAGES

30Març2021

SAGALÉS PARTICIPA EN UNA PROVA PILOT PER INFORMAR SOBRE L’OCUPACIÓ ESTIMADA DE BUSOS INTERURBANS DEL BAGES

Sagalés permetrà consultar a través del web i l’aplicació mòbil el volum d’ocupació dels autobusos. Amb l’objectiu de facilitar la seguretat dels viatgers i en col·laboració amb la Direcció General de Transports i Mobilitat s'ha iniciat una prova pilot en 2 línies de transport públic interurbà del Bages, per tal de proporcionar l’estimació d’ocupació de viatgers de les diferents expedicions. De moment aquest nou servei només funciona per les línies 701,  que cobreix el trajecte Manresa - Sant Joan de Vilatorrada, i properament la 751,  que circula de Manresa a Navarcles.

Degut a la situació actual per la pandèmia de la Covid-19 és una manera de que l’usuari, ràpidament i de manera senzilla, pugui consultar quina és la previsió d’ocupació de l’autobús i pugui triar la millor expedició. 

L’objectiu és evitar aglomeracions i facilitar la seguretat dels viatgers planificant el viatge en funció de l'ocupació prevista. En breu estarà disponible descarregant l’app corporativa de Sagalés (per iOS i Android)  i a través del web al consultar l'ocupació en cada parada i expedició

L'escala d'ocupació és de 5 estats: molt baixa, baixa, mitjana, alta i molt alta. L'usuari veurà sempre la mateixa icona en el color que toqui en funció de l'ocupació prevista en base als històrics d'ocupació de la línia, expedició i parada, a través d’un procés de Machine learning.