1. inici
  2. Notícies
  3. LA BLOGGER SARAY MARTIN DE DANSVOGUE COL·LABORA AMB EL SAGALÉS SHOPPING BUS

25Març2015

Saray Martin, davant del Sagalés Shopping Bus.

LA BLOGGER SARAY MARTIN DE DANSVOGUE COL·LABORA AMB EL SAGALÉS SHOPPING BUS

Sagalés s’uneix a la blogger de moda Saray Martin, del blog Dansvogue, amb el Shopping Bus. A través d’un vídeo informatiu i el nou uniforme de les hostesses, Sagalés consolida el posicionament d’aquest servei, donant-se a conèixer per una altra via i alhora que connecta amb el seu públic objectiu.

Sagalés Shopping Bus és l’autobús que, amb inici a Barcelona, porta als passatgers a les grans botigues de La Roca del Vallès, fent parades a La Roca Village, Mango Outlet i a Nike Factory Store. La Saray, apassionada de la moda, explica en el vídeo la seva experiència amb una càmera GoPro en mà: on es pot trobar informació de l’autobús, on el va agafar i com és el trajecte; a més de gaudir de totes les marques i establiments, i dels descomptes i promocions que s’ofereixen a bord.

La protagonista del blog Dansvogue també ha escollit l’outfit de les hostesses del Shopping Bus, per tal que aquestes, a través del seu uniforme, es vinculin amb el sector en el que hi presten servei. El vestuari triat per l’hivern consisteix en uns pantalons de color negre i una camisa blava amb motiu del color corporatiu de Sagalés, acompanyat d’un abric gris. Les guies també porten xapes identificadores.

D’aquesta manera, Sagalés fa una gran aposta anant un pas més enllà en la promoció del bus, consolidant-lo i posicionant-lo més fortament per a tots aquells qui visitin Barcelona i vulguin passar un dia de compres al millor preu. Alhora es pretén una connexió especial amb tots aquells qui estan interessats en moda, aprofitant l’alta viralització que s’aconsegueix amb la Saray. I és que a banda del seu blog, el seu compte d’Instagram té 28.000 seguidors d’àmbit internacional. La seva presència a altres xarxes socials i a canals com Youtube també és notòria. De fet, han estat moltes les firmes que han apostat per la blogger de moda: Yves Saint Laurent, Tous, Pepe Jeans, Desigual, Zara..., apareixent també a mitjans de comunicació com Glamour, Elle, Hola, Divinity o MarieClaire.