Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS RENOVA EL DISTINTIU DE QUALITAT AMBIENTAL DE LA SEVA FLOTA DE VEHICLES

10Agosto2021

SAGALÉS RENOVA EL DISTINTIU DE QUALITAT AMBIENTAL DE LA SEVA FLOTA DE VEHICLES

Sagalés ha renovat per tercer any consequtiu el seu certificat de qualitat ambiental als serveis urbans de Transgran, Parets del Vallès, Mollet del Vallès i Llicà d'Amunt. Dins la divisió de transport sanitari, Ambulàncies Lafuente també ha renovat aquesta certificació ambiental.

El Distintiu de garantia de qualitat ambiental de flota de vehicles és una identificació de caràcter voluntari que s’atorga a les flotes de vehicles d’empreses respectuosos amb el medi ambient. És una etiqueta ecològica que concedeix la Generalitat de Catalunya per reconèixer aquells serveis que compleixen uns requisits d’excel·lència ambiental, més enllà dels que són establerts com a obligatoris per la normativa vigent. Aquest sistema català d'etiquetatge ecològic reconeix el compromís de Sagalés per dotar-se de vehicles de baixes emisions i de tenir en compte criteris de conducció eficient, un manteniment que segueix les indicacions del fabricant, així com bones pràctiques de gestió ambiental.

Sagalés continua així amb el seu compromís amb un transport públic de qualitat i sostenible, respectuós amb el medi ambient.