1. inici
  2. Notícies
  3. BUS NOU BARRIS POSA EN CIRCULACIÓ QUATRE NOUS VEHICLES

31Març2015

L’acte inaugural ha comptat amb la presència de Joaquim Forn, president de TMB i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona; Irma Rognoni, Regidora de Nou Barris, i Ramon Sagalés, Conseller Delegat de Sagalés.

BUS NOU BARRIS POSA EN CIRCULACIÓ QUATRE NOUS VEHICLES

Bus Nou Barris, operat per Sagalés, estrena avui quatre nous autobusos pels serveis de les línies 80, 81 i 82 de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).   

Sagalés ha presentat aquest matí a les instal·lacions de Bus Nou Barris els quatre vehicles nous que s’incorporen a la flota i que prestaran servei a partir de l’1 abril per a les línies 80 (Pl. Llucmajor - Vallbona, per Via Júlia), 81 (Pl. Llucmajor - Vallbona, per Les Roquetes) i 82 (Pl. Virrei Amat - Torre Baró) de TMB. 

Els nous autobusos corresponen al model Urbino 8’6 de la marca Solaris. Tenen una llargària de 8’6 metres i 2’4 metres d’ample, essent els vehicles més petits de la seva gamma, ja que estan pensats per a una circulació urbana condicionada per carrers estrets i sinuosos. Són de pis baix, amb la línia del vidre davanter més baixa de l’habitual per tal de tenir una millor visibilitat de la vorera esquerra quan el vehicle s’apropa a la parada. Tots ells són moderns, lleugers, resistents, i de fàcil servei, explotació i manteniment. A més, són respectuosos amb el medi ambient, preparats pel consum de Biodièsel. I estan completament adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda. De fet, la capacitat dels Urbino 8’6 és de 17 places assegudes, 35 persones dretes i una plaça reservada per a cadira de rodes. El seu sistema de suspensió permet el descens de l’entrada a 70mm, així com una rampa retràctil que hi facilita l’accés. 

L’adquisició i posada en marxa d’aquests quatre vehicles reafirmen el compromís de Sagalés, empresa concessionària de les línies 80, 81, 82 i 83 de Bus Nou Barris, per oferir un servei de qualitat i en constant millora als usuaris de transport públic dels barris de Ciutat Meridiana, Trinitat Nova i Roquetes.