1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS I CREU ROJA VAN POSAR EN MARXA UN PROJECTE D’INSERCIÓ LABORAL PER A DONES VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

27Juliol2022

SAGALÉS I CREU ROJA VAN POSAR EN MARXA UN PROJECTE D’INSERCIÓ LABORAL PER A DONES VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Al juliol es va celebrar a Barcelona una sessió informativa organitzada per la Creu Roja i adreçada a dones víctimes de violència de gènere o d’explotació sexual. Durant la reunió, Creu Roja i Sagalés han explicat a totes les interessades el procés i requisits necessaris per obtenir la capacitació professional per a dedicar-se a la conducció professional d’autobusos. 

Aquesta sessió s’emmarca dins el projecte “El empleo es la clave del cambio”, una iniciativa del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) i Creu Roja, i finançada pel mecanisme de recuperació i resiliència Next Generation (EU). Es tracta d’un programa de formació i inserció amb compromís de contractació per a dones víctimes de violència de gènere o explotació sexual. 

Durant la trobada, on han participat 36 dones, els responsables de recursos humans de Sagalés han explicat a les participants com serà tot el procés de formació i incorporació a l’empresa, així com tots els requisits necessaris per obtenir la capacitació professional. 

Amb iniciatives com aquesta, Sagalés fomenta per una banda la incorporació de la dona a entorns de treball històricament masculins. I per altra, ofereix oportunitats laborals a dones que poden estar en situació de risc social.