1. inici
  2. Notícies
  3. TRANSGRAN COMPTA AMB UN NOU VEHICLE HÍBRID A LA SEVA FLOTA

10Octubre2023

TRANSGRAN COMPTA AMB UN NOU VEHICLE HÍBRID A LA SEVA FLOTA

Transgran, el transport urbà de la conurbació de Granollers, va incorporar un nou vehicle híbrid a la seva flota. Aquest vehicle es suma als set vehicles híbrids de la flota titular del servei. El nou model és un MAN EfficientHybrid que destaca perquè permet estalvis de combustible i una reducció de les emissions contaminants i acústiques.

Es tracta d'un vehicle de pis baix, de 12 metres que disposa de 45 places assegudes, 49 dretes i 1 plaça per cadira de rodes. El MAN EfficientHybrid és un model lleuger que permet una circulació molt més àgil en ciutats i recorreguts urbans.

Aquest vehicle s'ha posat en circulació a la línia L51 (Granollers – La Roca del Vallès – La Roca Village). La majoria de la flota titular del servei és híbrida. Transgran compta actualment amb una flota total de 15 cotxes, dels quals 9 són híbrids i la resta, Euro 6.

El vehicle es va presentar el dimarts 10 d'octubre a la parada de Plaça de l'Era de La Roca del Vallès amb la presència de Marta Pujol, l'alcaldessa de La Roca del Vallès, Daniel Valls, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de La Roca del Vallès i Josep Muñoz Arqueros, el responsable del Vallès Oriental de Sagalés.

Amb aquesta incorporació, Sagalés segueix el compromís per tal d'oferir un servei de transport públic de qualitat i sostenible, incorporant les millors tecnologies disponibles, ja sigui per minimitzar l'impacte ambiental i millorar la qualitat de l'aire, com per oferir millor servei als usuaris.