1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS SIGNA UN ALTRE ACORD AMB L'AJUNTAMENT DE GRANOLLERS PER A LA CONTRACTACIÓ DE DONES CONDUCTORES

02Febrer2024

SAGALÉS SIGNA UN ALTRE ACORD AMB L'AJUNTAMENT DE GRANOLLERS PER A LA CONTRACTACIÓ DE DONES CONDUCTORES

Un any més, Sagalés ha signat un acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers on es compromet a contractar un 60% de les alumnes que superin amb èxit el curs gratuït de conducció d’autobús (Carnet D + CAP viatgers) adreçat exclusivament a dones amb més de 24 anys que estiguin empadronades a Granollers, que disposin del permís B de conduir en vigor i que estiguin inscrites al SOC com a demandants o millora de feina. La formació té una durada de 150 hores (140 hores + 15 hores de pràctiques en empresa) i està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc del projecte "Treball als barris".

Les persones interessades a fer el curs s’han d’adreçar al Servei Local d’Ocupació, a la Masia Tres Torres (c/ de les Tres Torres, 18-20 (08401-Granollers), tel. 93 861 13 90 - feinagm@granollers.cat / www.granollers.cat/ocupacioempresa/pontsalafeina).

Amb aquesta iniciativa, Sagalés vol contribuir a la igualtat de gènere i d'oportunitats al món laboral en la conducció d'autobusos, on la presència de la dona és minoritària.