1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS VA ESTAR PRESENT A LA 66a EDICIÓ DEL RAL·LI INTERNACIONAL DE COTXES D'ÈPOCA BARCELONA-SITGES

10Abril2024

SAGALÉS VA ESTAR PRESENT A LA 66a EDICIÓ DEL RAL·LI INTERNACIONAL DE COTXES D'ÈPOCA BARCELONA-SITGES

Un any més, Sagalés va participar en la 66a edició del Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges, que es va celebrar el 6 i 7 d'abril. Aquest esdeveniment és una exposició, concentració, concurs i un recorregut històric de vehicles i motocicletes clàssiques entre Barcelona i Sitges.

Sagalés va estar present a la competició amb els models històrics Ford AA Caba de l'any 1929 i Mercedes Benz de l'any 1968, vehicles en què els hereus i les pubilles van fer el recorregut de Barcelona a Sitges. El primer model compta amb una carrosseria clàssica tancada de l'època, una estructura de fusta de freixe i banquetes transversals. El segon model és un vehicle Mercedes integral, construït a partir d'una furgoneta i amb capacitat per a 12 persones. Per altra banda, Sagalés a través de Lafuente, la seva divisió de transport sanitari va realitzar el servei preventiu sanitari amb una ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) dotada d'un Tècnic d'Emergències Sanitàries (TES), amb el suport de personal d'infermeria (DUI) i un metge.

Aquest any un total de 93 vehicles van desfilar des de Barcelona fins a la localitat costanera de Sitges -79 cotxes, dos autobusos, un camió i 11 motocicletes-, segons els organitzadors, que subratllen que la xifra de participants va ser una de les més elevades dels últims anys.

La participació de Sagalés al Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges va demostrar un any més el nostre compromís amb la preservació de la història i la tradició del transport a Catalunya.