1. inici
  2. Notícies
  3. TRANSPORTS DE LLIÇÀ D'AMUNT VA COMMEMORAR EL SEU 25È ANIVERSARI

17Maig2024

TRANSPORTS DE LLIÇÀ D'AMUNT VA COMMEMORAR EL SEU 25È ANIVERSARI

El divendres 17 de maig es va celebrar el 25è aniversari de Transports de Lliçà d’Amunt (TLA) a la sala d’actes de la Biblioteca Ca l’Oliveres. Dins de l'acte, es va inaugurar l’exposició que restarà a la biblioteca fins a finals d’octubre i que repassa els 25 anys d’història de Transports de Lliçà d’Amunt.

Com a dada rellevant, 25 anys després de la posada en marxa de TLA, el servei de Transports de Lliçà d’Amunt continua la línia ascendent després de la pandèmia. 

L’any 2023, TLA va transportar un total de 335.082 persones, un 24,07% més que l’any anterior. I, els viatgers mensuals transportats es van incrementar entre un 10 i un 61% respecte a l’any anterior. El 10 d’octubre TLA va fer el rècord de passatgers transportats en un dia amb 1.810 persones.

Les quatre línies més utilitzades pels usuaris del transport urbà van ser l’A1, l’A5, l’A2 i l’A7, corresponents a tres àmbits diferents. Cal destacar el creixement espectacular del corredor a Granollers, un 42,76%.

Concurs fotogràfic “Els teus moments taronja”

Amb motiu del 25è aniversari de Transports de Lliçà d’Amunt (TLA), la regidoria de Transport públic i mobilitat de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt també va organitzar un concurs fotogràfic al que va anomenar “Els teus moments taronja”.

Les persones participants, a partir de 14 anys, havien d’enviar fotografies relacionades amb el bus urbà. Un jurat va seleccionar les 25 imatges que considerava que recollien millor els “moments taronja”, les quals van rebre uns auriculars sense fils, i va premiar les tres més significatives amb un lot de marxandatge de TLA. El lliurament dels obsequis va tenir lloc el passat 27 de maig a la sala d’actes de la Biblioteca Ca l’Oliveres.