1. inici
  2. Notícies
  3. CONCLOU AMB ÈXIT L'EDICIÓ 2024 DE L'EXPOSICIÓ D'AUTOBUSOS CLÀSSICS

03Juny2024

CONCLOU AMB ÈXIT L'EDICIÓ 2024 DE L'EXPOSICIÓ D'AUTOBUSOS CLÀSSICS

Els passats dissabte 1 de juny a la tarda i diumenge 2 de juny al matí, es va celebrar una nova Exposició d'Autobusos Clàssics a Barcelona, ​​esdeveniment organitzat per Sagalés, la Fundació TMB i l'Associació per a la Recuperació i Conservació d'Autobusos (ARCA). Enguany el públic que s'hi va acostar va superar els 10.000 assistents.

El dissabte 1 de juny vam estar de 16 a 21.30 h a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona. Tothom que ho desitgés va poder visitar el nostre estand corporatiu “Coneix Sagalés”, on oferíem xerrades informatives per a futurs conductors i conductores i l'estand dirigit a nens “Imagina i crea el teu viatge amb Sagalés” on es van crear unes 200 postals. A més, tots els visitants van poder gaudir de més de 30 peces úniques de la història del transport col·lectiu. Sagalés per la seva banda va mostrar alguns dels seus vehicles més emblemàtics, com l'Hispano Suiza de 1909, el Ford AA de 1929 o el Barreiros de 1969 entre d'altres. Com en edicions anteriors, els vehicles clàssics estaven acompanyats per autobusos amb l'última tecnologia –motors dièsel d'última generació i elèctrics purs– incorporats recentment a la flota de Sagalés i que destaquen per les baixes emissions o l'absència total d'emissions contaminants.

 

Vista aèria dels autobusos fent la volta a la plaça d'Espanya durant el recorregut

 

El diumenge 2 de juny, de 9 a 11 h, també es va poder visitar l'exposició. A les 11 h es va donar el tret de sortida del recorregut, els autobusos clàssics van sortir de les Torres Venecianes en direcció a la plaça d'Espanya, van baixar per l'avinguda del Paral·lel fins a la plaça de les Drassanes, i van tornar pel mateix Paral·lel per acabar el recorregut a la plaça d'Espanya. Cap a les 12.30 h es va donar per finalitzada l'activitat.

L´Exposició d´Autobusos Clàssics és una oportunitat única per veure reunits vehicles que representen més de 100 anys del transport públic a Catalunya i des de Sagalés donem les gràcies a tots els patrocinadors, col·laboradors, voluntaris i assistents que han fet possible aquesta edició.