1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS PARTICIPA AMB ÈXIT EN LA PRIMERA EDICIÓ DE LA GIRAFEINA

13Juny2024

SAGALÉS PARTICIPA AMB ÈXIT EN LA PRIMERA EDICIÓ DE LA GIRAFEINA

El dimecres 12 de juny Sagalés va participar en la primera edició de la GiraFeina Granollers, la fira de treball que promou la inserció laboral dels joves i professionals de la comarca del Vallès Oriental, que va tenir lloc a l'espai Nau Dents de Serra de Roca Umbert.

La primera edició de la GiraFeina va comptar amb la participació de 36 empreses i va posar a l'abast del públic més de 250 ofertes de feina. Sagalés va participar a través del seu departament de Recursos Humans, oferint informació sobre les oportunitats laborals en la conducció d'autobusos i fent, als candidats que van assistir-hi, entrevistes en format 'speed dating', diàlegs de durada breu que els permetien presentar la seva candidatura.

Aquest esdeveniment contribueix a afegir valor al teixit econòmic i empresarial de la comarca del Vallès Oriental connectant les necessitats del mercat laboral amb les aspiracions professionals dels candidats. Des de Sagalés, volem donar les gràcies als organitzadors per la invitació, ja que la GiraFeina contribueix a proveir la nostra demanda de personal de conducció, alhora que és un aparador en una zona tan important per a nosaltres com és el Vallès Oriental.