1. inici
  2. Notícies
  3. COMPRA EL TEU TICKET PER LES LÍNIES EXPRÉS A LA NOSTRA APP

13Novembre2020

COMPRA EL TEU TICKET PER LES LÍNIES EXPRÉS A LA NOSTRA APP

Des d’avui, ja és possible comprar online els bitllets senzills per a les línies exprés de Barcelona a través de l’app corporativa de Sagalés. El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generlitat de Catalunya i l’ATM de Barcelona han posat en marxa aquesta prova pilot a les línies exprés e7, e9, e10, e12, e13, e19 i e21. 

Aquesta nova funcionalitat permet que les persones usuàries d’autobús interurbà comprin els bitllets senzills mitjançant la nostra aplicació per a mòbil, eliminant així l’ús d’efectiu i agilitzant la pujada al vehicle i la tasca del conductor.

Aquesta opció de compra, de moment, només està disponible per a Android i en els propers dies també ho estarà per a iOS. L’aplicació guiarà a la persona usuària per a la compra del bitllet senzill a través de la selecció de la línia de bus exprés, la direcció de la mateixa, i de les parades d'origen i destí, així com del nombre d'unitats que vol comprar. Un cop s’hagi pagat amb targeta bancària, els bitllets comprats es guardaran a l'apartat corresponent de l'aplicació. 

Autovalidació i agilització

Abans d'accedir a l'autobús, la persona usuària haurà d’autovalidar el bitllet senzill que correspongui fent clic al botó indicat. Així, el bitllet passarà a estar "en ús" i es mostrarà automàticament a la pantalla del mòbil. Un cop a l’autobús, caldrà mostrar el bitllet al conductor, qui el podrà validar fàcilment de forma visual.

El sistema permetrà agilitar molt l’entrada als vehicles, reduint les cues i les aglomeracions a l’interior i facilitant el manteniment de la distància de seguretat entre persones. Aquest fet suposa també una protecció per al conductor i una ajuda per a la seva feina.