Nosaltres utilitzem cookies, acepta l'ús de cookies Política de cookies
Barcelona Bus
 

Origen Destí
1
1

BARCELONA BUS

Barcelona Bus, S.L.
C/ Sertüner cant. C/ Rec de Dalt · Polígon Industrial Can Magarola · 08100 - Mollet del Vallès
Telf: 902 13 00 14 · Mail: barcelonabus@barcelonabus.com

Benvinguts a la web de Barcelona Bus. Des d'aquesta pàgina podrà consultar els horaris dels nostres serveis, així com també les línies tant urbanes com interurbanes i informar-se sobre el lloguer d'autocars. Per a qualsevol consulta, no dubti en contractar amb nosaltres a través de la nostra pàgina de contacte.

Viatges en grup: BARCELONA BUS ofereix la possibilitat de viatjar des de l'Aeroport de Girona a la teva pròpia destinació directament, per a grups de mínim 25 persones. Si esta interessat, pot contactar amb nosaltres per demanar pressupost enviant un email a comercial@sagales.com o trucant al 902 13 00 14.


DARRERES NOTÍCIES

NOU SERVEI FINS A PERPINYÀ
27 de març de 2015
Avui, Barcelona Bus, de Sagalés, inicia un servei que arriba fins a Perpinyà. Les dues línies que fan trajecte fins a França provenen directament des de Lloret de Mar o bé de Girona. L’objectiu és fomentar el turisme, i afavorir el flux de viatgers entre [...]

SAGALÉS REFORÇA LES CONNEXIONS AMB LA COSTA DE BARCELONA, GIRONA I FIGUERES
30 de juliol de 2014
Augmenten les connexions i la freqüència d’horaris en les diverses línies de la costa. La flota d’autobusos per a aquestes línies s’amplia en 4 unitats, el que suposa un total de 172 places. Es creen nous títols de transport amb viatges [...]


ENLLAÇOS PATROCINATS
http://www.barcelonabus.com - info@sagales.com - 902 13 00 14
Condicions generals - Política de cookies